Nya appen Visa Travel Tools

Visa Travel Tools har gjorts om helt så nu är det ännu enklare att se växelkurser, hitta uttagsautomater utomlands och få hjälp om du tappar bort kortet eller kortet blir stulet. Visa Travel Tools är ett mycket bra sätt att hålla koll på dina semesterpengar.

SE VALUTAKURSER NÄR SOM HELST

Du kan även lägga till ett eventuellt valutaväxlingspåslag eller byta datum för att se exakt hur mycket du betalade för varan du köpte på din resa.

VALUTAOMVANDLING OFFLINE

Växlingskurserna till din hemvaluta sparas automatiskt i din telefon så att du kan använda valutaomvandlaren även när du inte är uppkopplad (anslut till wifi för mer aktuella kurser).

HITTA UTTAGSAUTOMATER

Du kan använda ditt Visakort i mer än två miljoner uttagsautomater i 220 länder. Använd kartan i Visa Travel Tools för att se alla uttagsautomater nära dig (eller nära din nästa destination). Du kan till och med spara dem och se dem offline!

ÄR KORTET BORTA ELLER STULET?

Få omedelbar hjälp om du tappar bort ditt kort, var du än är. Med Visa Travel Tools kan du ringa Visas kundservicenummer med en enda knapptryckning – dygnet runt.

RESTIPS

Vet du skillnaden mellan att betala i lokal valuta och hemvaluta? Se våra restips för att lära dig nya tricks och få semesterpengarna att räcka längre!

Nämnde vi att den är gratis? Ladda ner den nu!

Apple App store - Logo Google Play - Logo

Tre smarta fördelar

Travel - Dashboard

Lokal information

Sök efter en plats och få all viktig information på en gång: växelkurser väderrapport, och uttagsautomater i området.

Valutaomvandling

Se Visas officiella växelkurser så du vet hur mycket saker och ting kommer att kosta i din hemvaluta. Det fungerar till och med offline!

Hitta uttagsautomater

Du kan använda ditt Visakort på många ställen, men om du behöver kontanter kan du enkelt hitta en uttagsautomat med hjälp av sökverktyget.

 

Förbered dig inför din nästa resa: ladda ner Visa Travel Tools!

*kostnader kan tillkomma