VisaNet. Ett nätverk du kan lita på.

VisaNet är det globala nätverket i hjärtat av Visa, som kopplar samman teknik, infrastruktur och innovation för att säkerställa snabba digitala betalningar för alla på innovativa sätt.

VisaNet, ett nätverk som världen litar på

Visa är ett av världens mest pålitliga varumärken. VisaNet är mer än ett pålitligt kortnätverk och behandlar dygnet runt många olika former av digitala betalningar för människor runt om i världen.

VisaNet teknik + innovation

Visa har investerat i produkter och tjänster som förenklar och säkrar betalningar, vilket förändrar hur pengar färdas mellan människor, företag och myndigheter.

En katalysator för tillväxt

Vårt flexibla nätverk hjälper myndigheter, finansiella institutioner, fintech-bolag och innovatörer att skräddarsy betalningslösningar som uppfyller deras unika behov.

Cloud Connect

Visa Cloud Connect gör det möjligt för fintech-bolag och kunder som vill modernisera sina plattformar att säkert ansluta till VisaNet via en molnbaserad infrastruktur.

Smartare med AI

VisaNet +AI är en uppsättning tjänster som hjälper till att hantera betalningar under avbrott, möjliggör snabbare betalningsupplevelser och optimerar finansverksamheter.

Leder de digitala betalningarnas värld

VisaNet verkar för vår vision att lyfta alla, överallt genom pålitliga och säkra betalningar samt säker tillgång till den globala ekonomin.